Мъжът следял децата сутрин до подлез на булевард Ботевградско шосеМъж със

...
Мъжът следял децата сутрин до подлез на булевард Ботевградско шосеМъж със
Коментари Харесай

Съмнителен мъж следи деца в столичния квартал Сухата река

Мъжът следял децата заран до подлез на булевард  " Ботевградско шосе "

Мъж със подозрително държание хвърли в ужас родители в столичния квартал " Сухата река ", съобщава .

Майки и бащи са мощно обезпокоени, че човек в чудноват и неприветлив тип съвсем всяка заран стои до подлеза на бул. " Ботевградско шосе " в региона на блок 6. Дечица към този момент са се оплакали, че мъжът ходел след тях и това мощно ги е стресирало.

Снимка на мъжа се появи във фейсбук групата на столичния квартал и това провокира разпалена полемика. Майка написа, че детето ѝ на няколко пъти ѝ разказало, че е било следено от чужд и когато му посочила фотографията, хлапето е удостоверило, че става въпрос за същия човек.

Засега няма информация да се е стигало до инциденти, само че родители са мощно обезпокоени, че децата им минават със боязън в региона на подлеза. Свидетели описват, че мъжът от години живее в квартала, като някои показват, че има душевен проблеми, въпреки това да не е публично доказано. Преди години седял по пейки в паркове, а през последните две седмици се застоявал край булевард  " Ботевградско шосе ".

Има и бранители на мъжа, които показват, че щом единствено стои и нищо не прави, няма място за терзания и нападки към него. Някои го забелязали добродушно да си пие биричка сутринта и единствено гледал преминаващите, без да ги закача.

Родители приканват да бъде подаден сигнал до полицията, която да ревизира каква тъкмо е обстановката, с цел да могат децата им да вървят умерено на учебно заведение и да минават през подлеза, без да са на тръни и със свити сърца.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР